nema rezultata...
Hrvatska udruga za medicinu životnog stila i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju 1. Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 3. i 4. lipnja 2023. godine.

Prvi puta u Hrvatskoj okupit će se profesionalci iz područja medicine, kineziologije, psihologije i nutricionizma te pokrenuti diskurs o medicini životnog stila kako bi zajedničkim snagama, novim znanjima temeljenim na znanstvenim dokazima i razmjenom iskustava što bolje prevenirali, liječili i spriječili napredovanje kroničnih nezaraznih bolesti u Hrvatskoj.

Glavne teme kongresa objedinit će stoga svih 6 stupova medicine životnog stila: pravilnu prehranu, spavanje, tjelesnu aktivnost i vježbanje, društvenu povezanost i odnose, nošenje sa stresom i smanjenje ili prestanak konzumacije štetnih tvari te ćemo kroz njih sudionicima pokušati približiti znanstvene dokaze i alate kojima se služe liječnici i drugi profesionalci u medicini životnog stila u svijetu i Hrvatskoj. 

Detaljne informacije o kongresu dostupne su OVDJE.


CROLMA