E-UČENJE

Sveučilišni računski centar (SRCE), kao središnja infrastrukturna ustanova cjelokupnog sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske, kontinuirano osigurava stabilan, pouzdan i kvalitetan rad postojeće e-infrastrukture.
SRCE je pripremilo materijale namijenjene prvenstveno brucošima ali i studentima starijih godina kako bi se što lakše snašli i koristili sve mogućnosti koje akademska zajednica i SRCE pružaju u uspješnom savladavanju studentskih izazova.
Studenti su najbrojnija skupina korisnika usluga i sustava Srca, o kojoj je Srce uvijek vodilo posebnu brigu. Zahvaljujući uslugama i sustavima koje im Srce stavlja na raspolaganje, studenti danas mogu kvalitetnije upravljati svojim vremenom jer su brojni poslovni procesi vezani za studente digitalizirani. Također, Srce sudjelujući u brojim međunarodnim projektima sustavno radi na omogućavanju što veće mobilnosti studenata i nastavnika diljem Europe.


SRCE za studente
Popis on-line tečajeva Centra za e-učenje
Priručnici i animacije o sustavu za e-učenje MERLIN
Pojedinim bazama podataka, na koje je hrvatska znanstvena i akademska zajednica pretplaćena nacionalnom licencom, možete pristupiti od kuće.

Odabirom opcije Proxy na glavnom izborniku Portala e-izvori i nakon unosa svojih AAI korisničkih podataka, ponudit će Vam se popis baza podataka i zbirki e-časopisa u nacionalnoj licenci koje su dostupne putem proxy server http://baze.nsk.hr/
MS TEAMS