Dragi srednjoškolci, posebno maturanti, pozivamo vas na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se ove godine  po prvi put održati u sklopu Adventa na Kampusu, u petak, 16. prosinca od 10 do 21 sat u auli Prirodoslovno-matematičkog fakulteta., Ruđera Boškovića 33.
Ne propustite priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu.
Na štandovima naših fakulteta možete pitati sve što vas zanima i dobiti promo materijale, a u predavaonici će se prikazivati prezentacije.
Naši studenti će vam iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i  polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama.
Saznat ćete gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima možete baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na našem kampusu.

I to nije sve, na dan Smotre moći ćete uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu  Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke našeg Studentskog centra.
Na Kampusu biraj, u Splitu studiraj!

unist-vizuali-4x5-2