Studentski zbor SOZS-a

Tea Štajduhar
Duje Donadić
preddiplomski Sestrinstvo
Aneta Budrović preddiplomski Primaljstvo
Korina Mišura preddiplomski Radiološka tehnologija
Mateo Kraljević preddiplomski Fizioterapija
Claudija Stefanović preddiplomski Medicinsko laboratorijska dijagnostika
Stipe Džaja diplomski Sestrinstvo 
Borna Šunjić diplomski Radiološka tehnologija 
Ante Radinović diplomski Fizioterapija 

Tijela SOZS-a u kojima sudjeluju predstavnici studenata

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Borna Šunjić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
     
     
Članovi Stručnog vijeća Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija    
preddiplomski studij Sestrinstva Tea Štajduhar Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
preddiplomski studij Primaljstva Aneta Budrović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
preddiplomski studij Fizioterapije Mateo Kraljević Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 preddiplomski studij Radiološke tehnologije Korina Mišura Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
preddiplomski studij Medicinsko laboratorijske dijagnostike Claudija Stefanović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
diplomski studij Sestrinstva Stipe Džaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
diplomski studij Fizioterapije Ante Radinović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
diplomski studij Radiološke tehnologije Borna Šunjić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
     
Predstavnik u Etičkom povjerenstvu Duje Donadić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnica u Povjerenstvu za nastavu  Tea Štajduhar Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnica u Odboru za kvalitetu  Korina Mišura Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnica u Povjerenstvu za unutarnju prosudbu sustava osiguranja kvalitete  Aneta Budrović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnik u Povjerenstvu za dodjelu nagrada i priznanja Mateo Kraljević Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


PREDSTAVNICI STUDENATA
Preddiplomski studiji


1. GODINA  
Sestrinstvo Anamaria Jakelić   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Primaljstvo Katarina Grubelić   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fizioterapija Anamarija Bajić   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Marin Marković   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MLD Ivan Mihaljević   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. GODINA  
Sestrinstvo Duje Donadić    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Primaljstvo Petra Panžić   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fizioterapija Paula Vidović   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Ivana Vrtičević   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MLD Antonela Matijaš   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. GODINA  
Sestrinstvo Tea Štajduhar   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Primaljstvo Aneta Budrović   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fizioterapija Mateo Kraljević   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Korina Mišura   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MLD Claudia Stefanović   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Diplomski studiji


2. GODINA  
Sestrinstvo  Ante Vardo  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Fizioterapija Lucija Džolić   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Radiološka tehnologija Ana Matoš  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.         
3. GODINA  
Sestrinstvo Stjepan Džaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Radiološka tehnologija Borna Šunjić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.