Preddiplomski studiji

1. GODINA  
Sestrinstvo Duje Donadić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Primaljstvo Petra Panžić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fizioterapija Antonela Crnjac Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Ivan Ivšan Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MLD Antonela Matijaš Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. GODINA  
Sestrinstvo Nikolina Oklopčić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Primaljstvo Aneta Budrović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Fizioterapija Rona Parić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Radiološka tehnologija Korina Mišura Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
MLD Claudia Stefanović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. GODINA  
Sestrinstvo Karla Goleš Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Primaljstvo Roza Bečko Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Fizioterapija Luka Penga Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
Radiološka tehnologija Barbara Turkalj Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MLD Mirela Popović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  


Diplomski studiji


1. GODINA  
Radiološka tehnologija Ana Matoš Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. GODINA  
Sestrinstvo Stjepan Džaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Borna Šunjić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. GODINA  
Sestrinstvo Ana Lukanović Grgurović Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Fizioterapija Iva Šego Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radiološka tehnologija Karlo Doroslavac Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Tijela u kojima sudjeluju predstavnici studenata


Predsjednik studentskog zbora Odjela zdravstvenih studija Neven Vukorepa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zamjenik predsjednika Nikolina Jurić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Studentski pravobranitelj Luka Penga Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnik u Sveučilišnom studentskom zboru Neven Vukorepa,
Nikolina Jurić
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Članovi Stručnog vijeća Ozs-a Ivana Križić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  Ivana Matić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  Zvonimir Puljić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnik u Povjerenstvu za nastavu Ozs-a Neven Vukorepa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Predstavnik u Odboru za kvalitetu Ozs-a Nada Gruja  
Predstavnica u Povjerenstvu za unaprijeđenje kvalitete Ozs-a Ivana Križić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Studentski zbor


Zvonimir Puljić Sestrinstvo
Nada Grujo Primaljstvo
Ivana Matić Radiološka tehnologija
Luka Penga Fizioterapija
Nino Ninić MLD
Marija Mamić Sestrinstvo DS
Ivana Križić Radiološka tehnologija DS
Neven Vukorepa, Nikolina Jurić Fizioterapija DS


Informacije vezane za zdravstvenu zaštitu studenata


Svaka redovna studentica/student ima dva liječnika: liječnika obiteljske medicine i studentskog liječnika. Studentski liječnik na prvoj godini fakulteta obavlja sistematski pregled. Ukoliko na sistematskom pregledu studentski liječnik otkrije određeni zdravstveni problem uputit će vas na daljnju obradu. Ako ste bolesni odlazite svom izabranom liječniku obiteljske medicine. Studenti koji nisu iz Splita i zadrže izabrane liječnike u mjestu stalnog prebivališta u slučaju bolesti mogu se javiti na hitnu medicinsku pomoć ili za vrijeme studiranja izabrati obiteljskog liječnika u Splitu. Isto vrijedi i za stomatologa i ginekologa. Kod studentskog liječnika u slučaju bolesti možete doći po savjet, eventualno uputnicu, ali recepte ne. Nadležni liječnik za SOZS je INA UTROBIČIĆ, dr.med.spec. školske medicine. Medicinska sestra: Maja Marušić, prvostupnica sestrinstva. Ambulanta ''Bačvice'' Bijankinijeva 13. tel./fax 315-684 Radno vrijeme (u smjenama): 7:30-20:30.

Ime povjerenika za studente s invaliditetom: doc.dr.sc. Vesna Antičević, klinički psiholog
Obavijest o mogućnostima korištenja mentorskog savjetovanja i pomoći na Pravnom fakultetu: link