nema rezultata...
Veleposlanstvo Republike Litve u Republici Hrvatskoj poziva vas na najveći na Baltiku forum posvećen znanostima o životu Life Sciences Baltics koji će se održati 20.-21. rujna 2023 u Vilniusu, u Litvi!

Na forumu, koji se od 2012. održava svake dvije godine, do sada je sudjelvalo 800 sudionika i 60 izlagača iz 40 zemalja. Ovo je događaj na kojem su sudjelovale međunarodne tvrtke poput „Thermo Fisher Baltics“, „Johnson&Johnson“, „Clarivate“, „Novartis“, „Abbvie“, „AstraZeneca“. Na forumu su svoja izlaganja održali i dobitnici Nobelove nagrade Richard Henderson, Brian Kobilka, Dan Shechtman, litavski znanstvenik prof. dr. sc. Virginijus Šikšnys poznat prema istraživanjima sustava CRISPR-a, kao i mnogi drugi.

Forum Life Science Baltics je izvrsna prilika da na jednom mjestu upoznate vodeće i najbolje stručnjake s područja znanosti o životu iz Litve, Latvije, Estonije i drugih zemalja, startupove, investitore, a sudjelujući na konferenciji možete proširiti svoje znanje i sklopiti nova poznanstva!

Ove će se godine na međunarodnoj konferenciji održati tematske rasprave o prepravljanju genoma, CRISPR dijagnostici, umjetnoj inteligenciji i digitalnim inovacijama na području zdravstva, nanomedicini, mikrobiomu, izumima u kliničkim istraživanjima, digitalnim biomarkerima i mnogim drugim temama.

Također, na forumu ćete se upoznati s jedinstvenim potencijalom Baltičkih zemalja na području znanosti o životu:                     
Litva – naglasak na biotehnologiju, medicinske ure
đaje i laserske tehnologije,                     
Latvija – naglasak na farmaciju i kemijsku industriju,                     
Estonija
– naglasak na genetiku i nasljeđivanje, personaliziranu medicinu, e-zdravstvo.       


Nije važno, radite li u velikoj tvrtki, bavite se znanstvenim istraživanjima, ili ste start-up tvrtka, kotizacija je za Life Sciences Baltics prilagođena upravo Vašim potrebama!
Veleposlanstvo Republike Litve u Republici Hrvatskoj stoji Vam na raspolaganju u slučaju dodatnih pitanja vezanih uz sudjelovanje na Life Sciences Batics.
Više informacije o forumu i načinu sudjelovanja možete pronaći ovdje: The leading life sciences event in the Baltics | Life Sciences Baltics.           

Vilnius-2023