nema rezultata...
Poštovani studenti,

pozivamo vas na sudjelovanje na online edukaciji „Specifičnosti pacijenata s invaliditetom – prevladavanje izazova za medicinske djelatnike“.

Organizator edukacije je Centar za razvoj vrijednosti, koji se više od desetljeća bavi pružanjem podrške osobama s invaliditetom, treninzima za stručnjake, edukacijama i stvaranjem boljeg okruženja za osobe s invaliditetom.

Udruga između ostalog želi otvoriti prostor na kojem će mladi medicinski djelatnici, pa i studenti, moći pitati sve što ih zanima vezano uz pacijente s invaliditetom. Kako pristupiti djetetu s autizmom, kako se obraćati gluhoj osobi i na koji način pomoći osobama u invalidskim kolicima - neka su od pitanja koja se mogu javiti u susretu s pacijentima s invaliditetom.

Iz tog razloga, u petak 10. 02. 2023. godine u 14:00 h održat će se online edukacija „Specifičnosti pacijenata s invaliditetom – prevladavanje izazova za medicinske djelatnike“.
Udruga će pripremiti materijale za rad koje će nakon predavanje svi sudionici dobiti, a sadrže osnovne smjernice i pravila za pristup i komunikaciju s pacijentima s invaliditetom.

Svi koji žele mogu zatražiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti na linku: https://forms.gle/vusNLCcygYeDveR68