nema rezultata...
U Zgradi tri fakulteta, na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, održat će se 23. svibnja 2023. godine seminar posvećen novostima vezanim uz portelj AlphaChroma, Agilenta i ostalih partnera.

Na seminaru će se predstaviti najnovije tehnologije plinske i tekućinske kromatografije, spektroskopije, workflowa za analizu vode, hrane, okoliša i mikroplastike, kao i nove trendove u farma i biofarma industriji
U skladu s najnovijim trendovima, predstavit će se i portfelj rješenja za genomiku i dijagnostiku.

Predavanja i prezentacije će držati AlphaChromov prodajni i aplikativni tim. Nakon predavanja pripremljena je zakuska i druženje.

Imate li specifična pitanja o kojima želite raspraviti tijekom seminara, pošaljite upit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi prilagodili sadržaj i teme vašim interesima.

Molimo vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije tjedan dana prije održavanja seminara, uz naznaku za koji grad se prijavljujete, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo mogli dogovoriti sve detalje i pripremiti se za vaš dolazak.

Preuzmite najavu u pdf-u