nema rezultata...
Lava-ratnica
U subotu 4. ožujka 2023. godine na splitskom pazaru organizirana je velika donatorska akcija na koju su se odazvali brojni pjevači, ugostitelji, obrtnici i volonteri.

Svi zajedno su građanima poklonili mnogo besplatnih stvari i usluga koje su građani dobrovoljno platili po želji, a sva prikupljena sredstva idu za dvogodišnju djevojčicu Lavu Petrušić i njenu obitelj.
Djevojčica Lava boluje od spinalne mišićne atrofije, progresivne genetske bolesti koja zahvaća neuromuskularni sustav, sve mišiće u tijelu i plućni sustav.

Pored fritula, kolača, kave, kozmetičkih usluga i bogatog glazbenog programa, studenti i nastavnici Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija mjerili su tlak i šećer građanima te tako podržali inicijativu za prikupljanje potrebnih sredstava za Lavino liječenje i ostale djece s takvim oboljenjima.

Sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji, naši studenti i zaposlenici  nastavljaju s promoviranjem volontiranja i društveno-korisnog rada, koje Sveučilišni odjel zdravstvenih studija njeguje među zaposlenicima i studentima od samog početka svog rada.