nema rezultata...
Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta i Poduzetnički centar Split kroz projekt "Smart Youth" organiziraju edukacije za veljaču u području pametnog zdravlja s ciljem poticanja mladih da postanu aktivni građani i da se što više uključe u kreiranje pametnih rješenja koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture.

U sklopu projekta Smart Youth u veljači se održavaju edukacije iz područja pametno zdravlje kroz koje će se ugostiti stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova. Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i „pametni“ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U veljači su najavljene tri edukacije:
  1. “Virtualna pomoć kroničnim bolesnicima uz IoT", 17. veljače s početkom u 13:00 h, edukaciju će održati Petra Bartulović koja je Product Manager u startup-u MEGI Health,
  2. “Virtualni doktor uz IoT tehnologije” 24.veljače s početkom u 14:00 h, edukaciju će održati Alen Pecirep direktor firme Doct,
  3. "Primjena matematičkog modeliranja u dijagnostici i prevenciji bolesti" 28. veljače s početkom u 14:00 h, edukaciju će održati Ena Melvan osnivačica i CEO tvrtke MetaBell.

Prijaviti se možete OVDJE.

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme.

Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.


Vizualpametnozdravlje-002