nema rezultata...
Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu od 30. travnja 2021. godine, Rektor Sveučilišta u Splitu donio je Odluku kojom se raspisuje natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2021./22., a za postignuća u akademskoj godini 2020./21.

Prijave/prijedlozi se podnose najkasnije do 24. svibnja 2022. godine na Rektorat Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu (IV. kat) ili preporučeno poštom (s naznakom: za rektorovu nagradu) na adresu Sveučilišta u Splitu, Ruđera Boškovića 31, 21000 Split.
Prijave/prijedlozi mogu se podnijeti i elektroničkim putem u elektroničkom obliku na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (s naznakom naslova - za rektorovu nagradu), isključivo s kvalificiranim elektroničkim potpisima i kvalificiranim elektroničkim pečatima tamo gdje su pečati potrebni.