Zbog tehničkih problema, ponavljamo Poziv za dostavu tema za završni/ diplomski rad za akademsku godinu 2018./2019.

 

  • Rok dostave novih tema u studentsku referadu 11. veljače 2019.
  • Rok za dostavu zapisnika odjela u studentsku referadu 26. veljače 2019.
  • Rok za objavu tema na web stranici Odjela 28. veljače 2019.

Stručne službe i nastavno osoblje Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija su na kolektivnom godišnjem odmoru od 24. prosinca 2018. godine do 4. siječnja 2019. godine, a počinju s radom u ponedjeljak 7. siječnja 2019. godine.

Nastava se neće održavati od 24. prosinca 2018. godine do 4. siječnja 2019. godine.

Nastava počinje u ponedjeljak 7. siječnja 2019. godine. 

Za hitne upite, kontaktirajte nas na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dana 01.12.2018. godine završava proces pripajanja Splitske banke OTP banci. Za Sveučilište u Splitu to znači promjenu svih postojećih IBAN konstrukcija kao i promjenu SWIFT koda za plaćanja iz inozemstva. Od 01.12.2018. banka će poslovati kao društvo sa sljedećim osnovnim podatcima:

Sukladno Pravilniku o izradi i obrani završnog i diplomskog rada na Sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima, pozivamo Vas da dostavite 5 tema za završni/diplomski rad za preddiplomske i diplomske sveučilišne studije najkasnije do 11. siječnja 2019. godine.

Obavještavaju se studenti prve godine diplomskih studija da nastava iz kolegija „Informacijski sustavi u zdravstvu“ počinje u utorak 9. listopada 2018. godine u 15:30 h u predavaonici A529, na Medicinskom fakultetu, zgrada A, 5. kat, informatička učionica. Upute za uvid u detaljan raspored pojedinog kolegija, studenti mogu naći na slijedećem linku Diplomski sveučilišni programi. Prije početka nastave, studenti trebaju doći u studentsku referadu preuzeti dokument s AAI@Eduhr lozinkom.
Dr. se. Daniela Šupe Domić pristupnica na natječaj za izbor nastavnika u znanstveno -nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za znanstveno području Biomedicine i zdravstva, polje farmacija, grana medicinska biokemija na Katedri za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku, održat će nastupno predavanje  dana 15. listopada 2018. (ponedjeljak) u 13:30 sati velikoj predavaonici Kliničkog bolinčkog centra Split, lokalitet Firule,  na temu "Serumski biljezi tumorskog rasta u kliničkoj praksi".

Materijali za Engleski jezik I su na ovom linku:

http://bit.do/engleski1

Sonja Koren, prof.

Povjerenstvo za akademsko priznavanje razdoblja studija i prijelaz na Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu i Stručno vijeće Odjela donose:

Rang listu s prosjekom ocjena pristupnika u postupku priznavanja razdoblja studija i prijelaza na Sveučilišni Odjel zdravstvenih studija.

Sukladno Pravilniku o akademskom priznavanju razdoblja studija i prijelaz na Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, studij Fizioterapija, pravo upisa ostvaruju prvo dvoje pristupnika:

  1. Marin Baučić, prosjek ostvaren na studiju 4,06
  2. Vinka Rožić, prosjek ostvaren na studiju 3,88 
  3. Daniela Dragić, prosjek ostvaren na studiju 3,71
Nastava iz engleskog jezika za sudente I. godine u PONEDJELJAK, 1.10.2018., će se održati u prostorijama Medicinskog fakulteta, u B zgradi (odmah iza glavne zgrade), Seminarska B1, u sljedećim terminima:

14 sati - Primaljstvo
15 sati - Sestrinstvo
16 sati - Fizioterapija

SRIJEDA, 3.10.2018. , glavna zgrada Medicinskog fakulteta, Seminarska 1:

16 sati - Radiološka tehnologija
17 sati - Medicinska laboratorijska dijagnostika

Ime povjerenika za studente s invaliditetom:  doc.dr.sc. Vesna Antičević, klinički psiholog.

Obavijest o mogućnostima korištenja mentorskog savjetovanja i pomoći na Pravnom fakultetu. http://www.pravst.unist.hr/intro.php?x=pravnaklinika

Ime Erasmus koordinatora: Mario Podrug, mag.med.techn., asistent

Svaka redovna studentica/student ima dva liječnika: liječnika obiteljske medicine i studentskog liječnika. Studentski liječnik na prvoj godini fakulteta obavlja sistematski pregled. Ukoliko na sistematskom pregledu studentski liječnik otkrije određeni zdravstveni problem uputit će vas na daljnju obradu. Ako ste bolesni odlazite svom izabranom liječniku obiteljske medicine. Studenti koji nisu iz Splita i zadrže izabrane liječnike u mjestu stalnog prebivališta u slučaju bolesti mogu se javiti na hitnu medicinsku pomoć ili za vrijeme studiranja izabrati obiteljskog liječnika u Splitu. Isto vrijedi i za stomatologa i ginekologa. Kod studentskog liječnika u slučaju bolesti možete doći po savjet, eventualno uputnicu, ali recepte ne. Nadležni liječnik za SOZS je INA UTROBIČIĆ, dr.med.spec. školske medicine. Medicinska sestra: Maja Marušić, prvostupnica sestrinstva. Ambulanta ''Bačvice'' Bijankinijeva 13. tel./fax 315-684 Radno vrijeme (u smjenama): 7:30-20:30.

Više o svemu na linku koji je naveden na dnu, rok za prijavu je 15. studenog.

 

STIPENDIJE – SCHOLARSHIP 

Are you a Croatian student or professional wanting to develop knowledge and expertise in Australia?

 Applications for Australia's 2019 Endeavour Leadership Program are now open!

 The Endeavour Leadership Program (ELP) is the Australian Government's two-way  mobility for short and long-term study, research and professional development. 

Applications close on November 15 (11:59pm AEDT):

 http://www.internationaleducation.gov.au/endeavour

Studenti koji su ostvarili pravo na upis prve godine sveučilišnih preddiplomskih studija temeljem rezultata Državne mature na jesenskom roku, trebaju doći u petak 21. rujna 2018. godine u učionicu F-401 na 4. katu Zgrade tri fakulteta, u 11.00 sati. 

Nastava za studente 1. godine preddiplomskih studija počinje 1. listopada 2018. u 8:00 h, u učionici F-401 na 4. katu Zgrade 3 fakulteta

Pozdravni govor pročelnika Odjela održat će se dana 1. listopada 2018. godine u 9;35 h u učionici F-401 na 4. katu Zgrade tri fakulteta.

Nakon pozdravnog govora studenti mogu preuzeti svoju studentsku iskaznicu i indeks.

Poštovani djelatnici i studenti,

komemoracija u čast prerano preminule naše nastavnice, mr. sc. Asje Tukić, dr. med. održat će se dana 10. rujna 2018. godine u 12,30 sati u Velikoj predavaonici KBC-a Split.

Rasporedi turnusa nastave za ak. god. 2018./2019. objavljeni su u rubrici "Nastava" u okviru pojedinog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studijskog programa.

U periodu od 30. srpnja do 22. kolovoza 2018. studentska referada neće raditi zbog korištenja godišnjeg odmora.

Uvid u ispite doc. dr. sc. Vesne Antičević održati će se dana 27.07.2018. u 10.30 u uredu na 4. katu.

Temeljem Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade u akademskoj godini 2017./2018., a za postignuća u akademskoj godini 2016./2017. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, posebne nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima te nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.