Hej, što još čekaš?
Učlani se! 
Postani dio najveće organizacije mladih i stekni praktična iskustva. Možeš, a i ne moraš biti student. Važno da imaš 18-30 godina i da si otvorenog uma! Izradi marketinšku strategiju, otputuj na praksu, ugosti strane praktikante, poboljšaj svoje znanje engleskog jezika i zabavi se s nama! 

Dođi i razvij svoje liderske vještine prijavom na link: bit.ly/aiesec_regrutacije
Za više informacija pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na  mrežnim stranicama AMPEU objavljen je natječaj za „freemover“ mobilnosti (mobilnosti izvan CEEPUS mreža) u programu CEEPUS, za prijavu mobilnost u ljetnom semestru, bilo da je riječ o odlaznim ili dolaznim kandidatima.

Nacionalni ured za CEEPUS u Hrvatskoj u tekućoj godini ima mogućnost isplatiti stipendiju za virtualne dolazne mobilnosti profesora i studenata, u visini od 50% uobičajenog iznosa stipendija za dolazne mobilnosti u CEEPUS-u, prema obavijesti u privitku. Mogućnost isplate stipendija odnosi se na mobilnosti prijavljene unutar i izvan CEEPUS mreža („freemovere“).  

Kroz CEEPUS će biti moguće organizirati virtualna predavanja profesora iz drugih CEEPUS zemalja (popis zemalja dostupan je na www.ceepus.info) uz isplatu stipendije. Ako se prijava podnosi putem „freemover“ natječaja, izbor nije sužen samo na profesore s ustanova koje su dio iste CEEPUS mreže (partnerstva) s kojima ustanova ili odjel imaju prethodno potpisani ugovor, već na profesore s praktički svih ustanova iz 15 CEEPUS zemalja. 

Takva, „virtualna“, gostovanja stranih stručnjaka, čak i u trenutnoj situaciji, mogu značajno doprinijeti raznolikosti i kvaliteti nastave. Također, to je jedan od načina da se i u ovom razdoblju na razmjerno jednostavna način održi određena razina međunarodnih aktivnosti na hrvatskim ustanovama („internacionalizacija kod kuće“), bez obzira na brojna ograničenja i poteškoće koje postoje u nastavi na daljinu, pa samim time i u „virtualnim“ mobilnostima.

Za sva dodatna pitanja može se kontaktirati Nacionalni ured za CEEPUS/NCO-HR Agencija za mobilnost i programe Europske unije https://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/programi/ceepus/Petu godinu u nizu Studentski poduzetnički inkubator u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu i Poduzetničkim centrom Split organizira manifestaciju “Global Entrepreneurship Week” za područje Splita. I ove godine očekuju nas mnoga predavanja i radionice poduzetnika i stručnjaka iz raznih branši.
S obzirom da je u Republici Hrvatskoj još uvijek na snazi stanje pandemije, ovogodišnje izdanje održat će se u online formatu koristeći Zoom platformu te prijenose uživo putem društvenih mreža Studentskog poduzetničkog inkubatora. Niz aktivnosti zaključujemo s Smart City Challenge hackathonom, 24 satnim natjecanjem u razvoju pametnih rješenja.
Najbolji natjecatelji dijele nagradni fond od 20.000,00 kn kojeg je kao pokrovitelj i ove godine osigurao Grad Split.
Smart City Challenge hackathon se u ovom formatu održava treću godinu u nizu, a razvijen je u suradnji s projektom “Smart City EFST”.
Prijave na SCC hackathon otvorene su do 15. studenog a vrše se preko linka https://forms.gle/rRNLNEdR46ATMBVJ6
Program i raspored svih predavanja i aktivnosti možete pronaći na našoj web stranici http://spi.efst.hr/gew/
Prijave na aktivnosti vrše se klikom na odabrano predavanje, a Zoom poveznica na registrirano predavanje dobit će se dan prije održavanja na mail.


Izborno povjerenstvo jednoglasnom odlukom je usvojilo zapisnik o radu Biračkog odbora. Samim usvajanjem Zapisnika o radu Biračkog odbora, Izborno povjerenstvo proglašava službene rezultate izbora za Studentski zbor Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu za mandatno razdoblje 2020.-2022., održanim dana 29. listopada 2020. godine. 

Izborno povjerenstvo proglašava kandidacijsku listu nositelja Borne Šunjića pobjednikom izbora za Studentski zbor Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu za mandatno razdoblje 2020.-2022., održanim dana 29. listopada 2020. godine. 

Žalbe na ovu Odluku mogu se podnijeti do petka 03. 11. 2020. do 14:00 na protokol Odjela.
Obavještavamo Vas da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti u ponedjeljak 2. studenog 2020. godine uputiti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest se šalje na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021. 

Provjera podataka trajat će od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, do subote, 7. studenog 2020. godine do 8:00 sati.  

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.  

Primijete li studenti da njihovi podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, uputa je da se u svrhu ispravka podataka žurno obrate visokom učilištu. U skladu s navedenim apeliramo da se na svim visokim učilištima studentima omogući pravovremeni ispravak podataka, odnosno rad studentskih službi. Ako podaci ne budu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste. 

Ako studenti primijete da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  

U slučaju da student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. 

Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Poštovani studenti,

obzirom na epidemiološko stanje u RH, radi olakšane komunikacije unutar Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, objavljujemo hodogram postupanja povezan s COVID-19 pandemijom.

Formular u Wordu se odnosi na studente pozitivne ili sa sumnjom na COVID-19 infkeciju koji je potrebno popuniti i dostaviti predstavniku studenata smjera/godine te predstavniku nastavnika koji će ga dalje uputiti Upravi na donošenje daljnjih odluka. O donesenim preporukama/odlukama studenta će povratno obavijestiti predstavnik studenata kao i po potrebi ostale studente.

Svaki student mora se osobno javiti na broj COVID19 Centar 099 268 43 19 kako bi dobio obavijesti o daljnjem ponašanju i postupanju.

Izborno povjerenstvo za provedbu studentskih izbora na svom sastanku održanom dana 21. listopada 2020. godine, donijelo je odluku o utvrđivanju pravovaljanosti kandidacijske liste, te određivanju vremena glasovanja.

Utvrđuje se da su za izbore za Studentski zbor Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija pristigla jedna  kandidacijska lista. Predlagatelj kandidacijske liste je student Borna Šunjić. Na kandidacijskoj listi se nalazi osam kandidata i osam zamjenika koji su predstavnici svih studija koji se izvode na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija.

Glasovanje za predloženu kandidacijsku listu obavit će se dana 29. listopada 2020. godine u vremenu od 08:00 do 20:00 sati u prostorijama Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, Ruđera Boškovića 35 (ZTF C5.43, vijećnica SOZS, V kat).
Obzirom na trenutačno stanje s korona virusom u kojem se bilježi porast novooboljelih, još jednom apeliramo na odgovornost svih nas i na pridržavanje epidemioloških mjera kako bismo se što učinkovitije nosili s pandemijom.

Studenti i zaposlenici sva saznanja o oboljelima mogu prijaviti na broj COVID19 Centra 099COVID19 ili 099 268 43 19 te na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na našoj web stranici, u rubrici "Vodič i upute za studente" nalaze se informacije vezane za zdravstvenu zaštitu studenata te o Centru za epidemiju COVID-19 pri Sveučilištu u Splitu
http://ozs.unist.hr/studenti/vodic-za-studente

Poštovani studenti,

u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom i poštivanjem epidemioloških preporuka za smanjenjem fluktuacije studenata i zaposlenika po zgradi, studentima je omogućeno izdavanje potvrda o statusu studenta putem elektronske pošte, uz korištenje AAI@EduHr korisničkog računa.

To znači da potvrde o studentskom statusu studenti mogu dobiti skenirane (s pečatom i potpisom ovlaštene osobe) na studentski e-mail za gotovo svaku svrhu osim za potrebe Student-servisa.

Za članstvo u Student-servisu i produljenje studentske iskaznice za rad preko Student-servisa, isključivo je prihvatljivo donijeti potvrdu generiranu putem portala e-Građani ili doći osobno u Studentsku referadu po potvrdu i fizički je odnijeti u prostorije Student-servisa. Kontaktirali smo splitski ured Student-servisa i dobili informaciju koja potvrđuje navedeno.

Studenti mogu preko portala e-Građani podići potvrdu o studiranju. Osim toga, na svoju e-mail adresu ili u osobni pretinac možete dobiti i elektroničke verzije matične knjige, domovnice, rodnog lista, izvatka iz matice rođenih i radne knjižice. Na istom mjestu možete provjeriti vjerodostojnost izdanog e-zapisa. Također možete podnijeti i zahtjev za izdavanje uvjerenja da se protiv vas ne vodi kazneni postupak ili pak zahtjev za izdavanje Europske kartice zdravstvenog osiguranja.
Upute za ispis studentskih potvrda preko portala e-Građani nalaze se na slijedećoj poveznici 
http://ozs.unist.hr/index.php?preview=1&option=com_dropfiles&format=&task=frontfile.download&catid=9&id=374&Itemid=1000000000000


Osim potvrda o studentskom statusu, studenti putem elektronske pošte mogu također:
  • regulirati upis
  • zatražiti mirovanje studentskih prava
  • zatražiti priznavanje položenih ispita na prethodnom studiju
  • zatražiti prijepis ocjena
  • zatražiti potvrdu o duljini trajanja studija
  • zatražiti izdavanje nastavnog plana i programa za konkretni studij
  • dostaviti obavijest o izrečenoj mjeri samoizolacije uz službenu dokumentaciju
  • zatražiti sve druge promjene vezane uz studentski status
  • dogovoriti sve predradnje potrebne za obranu završnog/diplomskog rada.


Sve potvrde i ostali zahtjevi mogu se zatražiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. korištenjem studentske adrese elektroničke pošte s domene @ozs.unist.hr.

Ukoliko imate problem s korisničkim podatcima, molimo vas obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Studentska referada je i dalje dostupna na svim telefonima i e-mail adresama za bilo kakva pitanja i pomoć studentima http://ozs.unist.hr/kontakti.


Molimo studente da se, u cilju zaštite osobnog zdravlja, zdravlja svojih kolega i kolegica, kao i zaposlenika Odjela, strogo pridržavaju uputa i mjera koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.
Dragi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu,

u web rubrici "Vodič i upute za studente" nalaze se vodič za studente i različite publikacije vezane uz održavanje nastave te epidemiološke preporuke vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.Centar za epidemiju COVID-19 pri Sveučilištu u Splitu

Sveučilište u Splitu poduzima dodatne napore kako bi se suzbila aktualna epidemija, pa je tako u okviru Centra za epidemiju COVID-19 svim studentima i zaposlenicima na raspolaganju broj telefona 099/COVID19 odnosno 099/268 43 19, na kojem se mogu dobiti sve relevantne informacije vezano uz ovu bolest. Otvorena je i adresa e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Također, u suradnji Sveučilišta u Splitu, Studentskog centra i Studentskog zbora, onim studentima koji nemaju za pomoć nekog bliskog, omogućiti će se dostava hrane iz studentskih restorana, kao i dostava nužnih lijekova i higijenskih potrepština.
Apeliramo još jednom na sve studente i zaposlenike Sveučilišta da se odgovorno ponašaju i da se epidemioloških mjera pridržavaju kako u prostorijama fakulteta tako i u svoje slobodno vrijeme.

U sklopu organizirane pomoći studentima Sveučilišta u Splitu, a uslijed okolnosti vezanih za pandemiju korona virusa, osigurana je i psihološka pomoć studentima u samoizolaciji i to telefonskim savjetovanjem ili e-savjetovanjem. Navedeno uključuje opciju savjetovanja na engleskom ili hrvatskom jeziku. Na ovaj način studenti mogu dobiti podršku u nošenju s trenutnom situacijom, izraziti svoje strahove i naučiti se bolje nositi s neugodnim emocionalnim stanjima koja su očekivana reakcija na ovakve stresore. Termin u kojem studenti mogu nazvati je radnim danom od 9-11 h.Broj: 091/4433935 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Hodogram postupanja povezan s COVID-19 pandemijom na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija

Formular u Wordu se odnosi na studente pozitivne ili sa sumnjom na COVID-19 infkeciju koji je potrebno popuniti i dostaviti predstavniku studenata smjera/godine te predstavniku nastavnika koji će ga dalje uputiti Upravi na donošenje daljnjih odluka. O donesenim preporukama/odlukama studenta će povratno obavijestiti predstavnik studenata kao i po potrebi ostale studente.

Svaki student mora se osobno javiti na broj COVID19 Centar 099 268 43 19 kako bi dobio obavijesti o daljnjem ponašanju i postupanju.


Informacije vezane za zdravstvenu zaštitu studenata
Informacije vezane za zdravstvenu zaštitu studenata

Svaki redovni student ima dva liječnika: liječnika obiteljske medicine i studentskog liječnika.
Studentski liječnik na prvoj godini fakulteta obavlja sistematski pregled. Ukoliko na sistematskom pregledu studentski liječnik otkrije određeni zdravstveni problem, uputit će vas na daljnju obradu. Ako ste bolesni, trebate otići svom izabranom liječniku obiteljske medicine. 
Studenti koji nisu iz Splita i zadrže izabrane liječnike u mjestu stalnog prebivališta, u slučaju bolesti mogu se javiti na hitnu medicinsku pomoć ili za vrijeme studiranja izabrati obiteljskog liječnika u Splitu. Isto vrijedi i za stomatologa i ginekologa.
Kod studentskog liječnika, u slučaju bolesti, možete doći po savjet, eventualno uputnicu ali ne po recepte.

Nadležni liječnik SOZS-a je Ina Utrobičić, dr. med. spec. školske medicine.
Medicinska sestra: Maja Marušić, prvostupnica sestrinstva
Ambulanta "Bačvice" Bijankinijeva 13, Split
tel./fax. 315 684
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme (u smjenama) 7:30 - 20:30

Ime povjerenika za studente s invaliditetom: izv. prof.dr.sc. Vesna Antičević, klinički psiholog
Obavijest o mogućnostima korištenja mentorskog savjetovanja i pomoći na Pravnom fakultetu: link


E-UČENJE

Sveučilišni računski centar (SRCE), kao središnja infrastrukturna ustanova cjelokupnog sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske, kontinuirano osigurava stabilan, pouzdan i kvalitetan rad postojeće e-infrastrukture.
I ove godine pripremili su materijale namijenjene prvenstveno brucošima ali i studentima starijih godina kako bi se što lakše snašli i koristili sve mogućnosti koje akademska zajednica i SRCE pružaju u uspješnom savladavanju studentskih izazova.
https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/studenti/ppt_srce-brucosi_2020-2.pdf


Na slijedećem linku nalaze se priručnici i animacije o sustavu za e-učenje MERLIN   
https://www.srce.unizg.hr/sustavi-za-ucenje-na-daljinu/merlin/prirucnici-i-animacije
Pojedinim bazama podataka, na koje je hrvatska znanstvena i akademska zajednica pretplaćena nacionalnom licencom, možete pristupiti od kuće.
Odabirom opcije Proxy na glavnom izborniku Portala e-izvori i nakon unosa svojih AAI korisničkih podataka, ponudit će Vam se popis baza podataka i zbirki e-časopisa u nacionalnoj licenci koje su dostupne putem proxy server http://baze.nsk.hr/

U skladu s Odlukom Senata Sveučilišta u Splitu od 27. rujna 2019. godine, omogućuje se studentima koji su izgubili pravo studiranja u akademskoj godini 2019./20. omogućavanje nastavka studija pod uvjetima definiranim u priloženoj Odluci.


U kontekstu posebnosti i nepovoljnih utjecaja na studij studiranja i polaganja ispita te u skladu s preporukom Rektora Sveučilišta u Splitu od 18. rujna 2020. godine, održat će se dodatni ispitni rok iz svih kolegija za studente preddiplomskih i diplomskih studija 28. i 29. rujna 2020. godine.

Poštovani studenti,

nastava za studente 1. godine izvanrednog preddiplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo započet će prema planu, u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u 8:00 sati, u Velikoj predavaonici u prizemlju zgrade Franjevačkog klerikata u Splitu, Put Iza nove bolnice 10c (ulaz sa sjeverne strane).

U 9:00 sati studentima će se obratiti V.d. pročelnika Odjela prof. dr. sc. Stipan Janković, dr. med. zajedno s predstavnicima Uprave Odjela i KBC Split.


Nastava za sve studente 1. godine redovnih preddiplomskih sveučilišnih studija započet će u utorak 29. rujna 2020. godine u 8:00 sati, u Velikom Amfiteatru  A0-2 u prizemlju Zgrade tri fakulteta u Splitu, Ruđera Boškovića 35.

U 9:35 studentima će se obratiti V.d. pročelnika Odjela prof. dr. sc. Stipan Janković, dr. med. zajedno s predstavnicima Uprave Odjela.


Nastava će se održavati uz poštivanje protuepidemijskih mjera, pa molim studente da dođu najkasnije 15 minuta prije početka nastave radi mjerenja i evidencije temperature.


Zbog poštivanja epidemioloških mjera, molimo studente da ne kasne na početak nastave jer u protivnom neće moći nazočiti nastavi.Studetni viših godina studija mogu pristupiti Eduplanu za uvid u rasporede predmeta.
Temeljem Odluke Stručnog vijeća Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu od dana 22. rujna 2020., pokreće se postupak izbora članova Stručnog vijeća Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija za razdoblje od 1. listopada 2020. do 30. rujna 2023. u kategorijama nastavnika u znanstveno – nastavnim i nastavnim zvanjima te zaposlenika iz administrativnih radnih mjesta.

Tekst javnog poziva u privitku.


Temeljem Odluke Stručnog vijeća Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu od dana 22. rujna 2020., pokreće se postupak za izbor pročelnika odsjeka Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija za razdoblje od 1. listopada 2020. do 30. rujna 2023.

Tekst javnog poziva u privitku.


Obavještavaju se pristupnici Natječaja za upis na diplomske sveučilišne studije Sestrinstvo, Fizioterapija i Radiološka tehnologija, da se u akademskoj godini 2020./21. neće izvoditi nastava za prvu godinu studija jer nije ispunjen natječajni uvjet o minimalnom broju upisanih studenata.

Natječajna dokumentacija vratit će se svim pristupnicima putem pošte.

U privitku su dokumenti vezani za formiranje punkta, organizaciju zdravstvene skrbi studenata, kao i popis nadležnih liječnika specijalista školske medicine.

Preostale upisne kvote za upis u prvu godinu preddiplomskih studija Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu na jesenskom roku objavljene su u sustavu Postani student. Prijave na preddiplomske studije objavljuju se putem sustava Postani student.

Izvornike upisne dokumentacije potrebno je poslati poštom do 22. rujna 2020. godine, a preslike na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 16. rujna do 18. rujna 2020. godine.

NZJZ SDŽ ŠKOLSKA MEDICINA
Bijankinijeva 13
Tel/fax 315-684
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poštovani,
Ako imate saznanja o učeniku, nastavniku,studentu ili profesoru koji bi mogli biti pozitivni na zarazu COVIDOM ili neke nejasnoće u vezi sa epidemiološkim mjerama molim nazovite na službeni mobitel dr. Ina Utrobičić (nadležnog školskog liječnika) 099 251 71 89.
Ako je doktorica privremeno nedostupna javite se dežurnom epidemiologu na mob:091 1512003 ili 095 3003010.

Molim sve učenike, studente i njihove roditelje da u slučaju potrebe zamrzavanja studentskih prava, oslobađanja od tjelesnog (ako nisu kronične nepromijenjene bolesti, on line nastave, potvrda za smještaj u domove itd.) dokumente skeniraju, napišu svoj broj mob. i pošalju na gore navedeni službeni mail dr. Utrobičić ili nazovu u amb. 021315 684.
U najkraćem roku će im biti odgovoreno.

Srdačan pozdrav,
Dr. Ina Utrobičić, spec. školske medicine
Obavijest o izboru kandidata za radno mjesto Voditelj ustrojstvene jedinice u Uredu za znanost, nastavu i međunarodnu suradnju je u privitku.

Redoviti i izvanredni studenti koji su položili sve ispite, obvezni su do 15. rujna 2020. dostaviti dokaz o uplati upisnine (svi studenti) i školarine (svi izvananredni studenti i redoviti ukoliko imaju troškove školarine) na poveznicu koja će biti dostavljena preko predstavnika studenata.

Redoviti i izvanredni studenti, koji će položiti preostale ispite na trećem i četvrtom ispitnom roku, obvezni su dostaviti dokaz o uplati upisnine i školarine najkasnije do 24. rujna 2020. godine na poveznicu koja će biti dostavljena preko predstavnika studenata.

Kao dokaz o uplati može se dostaviti uplatnica/preslika izvršenog platnog naloga s Internet bankarstva. 

Studenti koji nisu prethodno dostavili studentski indeks u Studentsku referadu, trebaju ga što prije dostaviti (osobno ili putem pošte).

Troškovi upisa u višu godinu studija (upisnina) iznose 350,00 kn. Uplata se vrši na račun SOZS-a IBAN: HR0524070001100578938, model 02, poziv na broj 720, svrha doznake „upisnina za ak. god. 2020./21.“

Uplate školarine potrebno je napraviti na račun SOZS-a IBAN: HR0524070001100578938, model 02, poziv na broj 720, svrha doznake „školarina za ak. god. 2020./21.“

Iznos školarine koji redoviti studenti plaćaju prema broju ostvarenih ECTS-a nalazi se u priloženoj Odluci o participaciji studenata u troškovima studija za akademske godine 2019./20., 2020./21. i 2021./2022.

Preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o odrzavanju nastave na visokim ucilistima u razdoblju pandemije bolesti Covid-19.
Sandra Marijan, mag. for. kem. mol. biol., održati će nastupno predavanje kao pristupnik u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača u znanstvenom području biomedicine i zdravstva, polje temeljne medicinske znanosti, grana genetika, genomika i proteomika čovjeka, dana 11. rujna 2020. u 12 sati  u Zgradi Tri fakulteta, Ruđerea Boškovića 35, Split, u predavaonici F401.
Tema nastupnog predavanja je: "Katabolizam proteina i dušika iz aminokiselina".
Natječaj i popratna dokumentacija za upis studenata u 1. godinu sveučilišnih diplomskih studija Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu objavljen je na poveznici http://ozs.unist.hr/studenti/upisi/diplomski-studijski-programi

Obrazac prijave pristupnici mogu preuzeti na web stranici, a sva potrebna dokumentacija dostavlja se isključivo poštom od 1. rujna 2020. do 14. rujna 2020. godine na adresu:
SVEUČILIŠTE U SPLITU
SVEUČILIŠNI ODJEL ZDRAVSTVENIH STUDIJA
Ruđera Boškovića 35
p.p. 464
21000 Split
S naznakom: Diplomski sveučilišni studij