nema rezultata...
Švicarski izdavač znanstvenih časopisa u otvorenom pristupu Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) i Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu sklopili su sporazum temeljem kojega je hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici dostupno 30 APC vaučera (APC – Article Processing Charges) za objavu radova u otvorenom pristupu bez dodatnih troškova objave za autore.

U periodu od 1. travnja 2023. do 31. prosinca 2023. godine 30 radova predanih za objavu ispunjava uvjete za objavu u otvorenom pristupu prema ovom sporazumu.

Ova mogućnost odnosi se na sve hrvatske znanstvenike, odnosno autore za korespondenciju koje će se identificirati na temelju službenih e-mail domena matičnih ustanova.

Prije predaje rada za objavu potrebno se javiti na kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Cjeloviti popis ustanova kojima je dostupna ova mogućnost i popis časopisa u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu možete preuzeti na donjim poveznicama.  

Popis ovlaštenih ustanova i pripadajuće e-mail domene  

Popis časopisa u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu  

Za sva dodatna pitanja obratite se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na 01 6164 172.