nema rezultata...
Poštovani studenti,

otvorene su prijava za sedmi po redu European Green Activists Training, koji organizira Forum za održivi razvoj zajedno s europskom organizacijom Green European Foundation.

Radi se projektu čiji je cilj naučiti mlade više o tome što je održivi razvoj, što su klimatske promjene i koje su posljedice, te što su točno zelene politike i na koji način nam pomažu izgraditi bolju budućnost.

Svi troškovi puta, smještaja, prehrane i pohađanja nacionalnih treninga te studijskog putovanja u Bruxelles su u potpunosti pokriveni.

Prijave su otvorene do 22. rujna 2023. godine, a svi zainteresirani mogu se prijaviti preko Google obrasca ili se javiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. za više informacija .  


European Green Activists Training (EGAT) projekt je koji organizira europska organizacija Green European Foundation u suradnji s udrugom Forum za održivi razvoj Zeleni prozor.
Projekt se u Hrvatskoj održava sedmu godinu zaredom, a u projektu je do ove godine sudjelovalo više od 120 mladih srednjoškolaca, studenata i mladih profesionalaca iz svih dijelova Hrvatske. 

EGAT-2023-2024-LOGO-Website