nema rezultata...
Povjerenstvo za upis SOZS-a donosi listu pristupnika koji su ostvarili pravo na upis na temelju pristiglih prijava rangiranih prema kriterijima upisa, objavljenih u Natječaju za upis na Program Razlikovnog modula (diferencijski ispiti) za stjecanje jednog od uvjeta za upis na sveučilišne diplomske studije Sestrinstvo, Fizioterapija, Radiološka tehnologija Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija u akademskoj godini 2024./2025.




Šifru prijave pristupnici su dobili na e-računu za trošak obrade prijave i razredbenog postupka.





Pristupnik ima pravo prigovora na ispravnost provedbe razredbenog postupka.

Prigovor se podnosi u pisanom obliku Povjerenstvu za upis u roku od 24 sata od objavljivanja rang-liste na web stranici visokog učilišta na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Povjerenstvo za upis obvezno je razmotriti prigovor kandidata u roku od 24 sata od njegova podnošenja.

Nakon isteka roka od 24 sata od prava na prigovor, svi pristupnici su obvezni putem on-line obrasca potvrditi pristup upisu Programa razlikovnog modula.

Nakon toga bit će im dostavljeni e-računi s iznosom upisnine i školarine.



Upis pristupnika obavit će se 25. travnja do 27. travnja 2024. osobno u Studentskoj referadi ili dostavom upisne dokumentacije preporučeno poštom najkasnije do 26. travnja 2024. godine, prema uputama koje će biti objavljene na mrežnim stranicama SOZS-a.


Raspored održavanja nastave



Nastava će se održati uživo uz mogućnost održavanja on-line nastave u obimu do najviše 20% za pojedini predmet.
Za sve informacije vezane uz nastavu, kontaktirati isključivo nositelja predmeta.