nema rezultata...
Poštovani studenti,


Nastava za studente I. godine sveučilišnih diplomskih studija počinje u ponedjeljak 2. listopada 2023. godine s kolegijem “Upravljanje u zdravstvu”.

Nositelj kolegija je prof. dr. sc. Dejan Kružić (kontakt e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Raspored nastave za kolegij "Upravljanje u zdravstvu"
Literatura


Raspored turnusa za cijelu akademsku godinu dostupan je na poveznici:http://ozs.unist.hr/hr/studenti/turnusi-i-odrzavanje-nastave/diplomski-sveucilisni-programi 


Svi nastavni materijali bit će objavljeni na Portalu sustava Merlin u ponedjeljak 2. listopada 2023. godine, a studenti će putem elektroničke pošte dobiti informacije vezane za pristup studentskim aplikacijama.


I ove akademske godine pripremili smo Vodič za studente, u kojem možete pronaći osnovne informacije o studiranju na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu.


Informirajte se o vašim studentskim pravima i obvezama, a za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Želimo vam srdačnu dobrodošlicu i puno uspjeha i sreće u studiranju!