nema rezultata...
Veleposlanstvo Japana raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije japanske vlade za dvogodišnje (poslije)diplomske istraživačke studije.
Stipendije su namijenjene studentima bilo kojeg smjera koji su zainteresirani za dvogodišnje znanstveno istraživanje na nekom od japanskih sveučilišta, nakon čega se studente usmjerava na upis i završetak magisterija i/ili doktorata (MA & PhD) u Japanu.

Stipendije se dodjeljuju za akademsku godinu koja počinje od 1. travnja 2024. Sve informacije o natječaju mogu se pronaći na stranicama Veleposlanstva Japana, a u prilogu šaljem tekst smjernica.

Stipendije za diplomske istraživačke studije  
Za: studente bilo kojeg usmjerenja koji su zainteresirani za znanstveno istraživanje na japanskim sveučilištima, s ciljem završetka magisterija i/ili doktorata (MA & PhD)
Uvjet: kandidati rođeni na ili poslije 2. travnja 1989. godine, za detalje molimo provjeriti poveznicu u nastavku.
Trajanje stipendije: 1.5 ili 2 godine (uključujući 6 mjeseci učenja japanskog jezika za osobe bez predznanja jezika, ili čije znanje jezika nije dostatno za studij). Trajanje stipendije/studija ovisi o biranom smjeru.
Rok za prijave: 17. lipnja 2023., prijave se dostavljaju Veleposlanstvu Japana Pismeno testiranje kandidata i intervjui: 29. i 30. lipnja 2023. (u prostorima veleposlanstva)
 
Smjernice (Guidelines) i prijavnu dokumentaciju pronađite ovdje.
Sva dodatna pitanja ljubazno molim uputiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona (01 4870 650).


Veleposlanstvo Japana održat će online informativno predavanje o stipendijama i studiju u Japanu u srijedu 17. svibnja s početkom u 14:00 sati.
Log-in podaci biti će objavljeni na službenim i FB stranicama veleposlanstva.
Sva dodatna pitanja ljubazno molim uputiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona (01 4870 650).