nema rezultata...
Agencija za mobilnost i programe EU i Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organiziraju Nacionalni informativni dan EU za zdravlje i Klaster 1 - Zdravlje Obzor Europa. Informativni dan održat će se online 7. ožujka 2023. s početkom u 10:00 sati putem platforme Zoom . 

Na informativnom danu bit će predstavljeni natječaji u sklopu programa EU za zdravlje (EU4Health) i područja zdravlja programa Obzor Europa, te Misija rak Europske komisije. Također ćete imati priliku poslušati prezentaciju o nacionalnom sustavu podrške i mjerama za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, te iskustva voditelja uspješnih projekata. 

Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem poveznice za prijavu (pod „događanje“ potrebno je odabrati: Informativni dan EU za zdravlje i Klaster 1 - Zdravlje). Prijave su otvorene do nedjelje, 5. ožujka 2023. do kraja dana. 

Poveznica na platformu Zoom sudionicima će biti dostavljena nakon zatvaranja registracije.

Kako bi se informativni dan učinili što interaktivnijim te kako bi se omogućili dovoljno vremena za pripremu i postavljanje pitanja za govornike, otvorena je Q&A sesija u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 20. veljače do 7. ožujka 2023. Kada pristupite aplikaciji, potrebno je unijeti kod #3289321 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na adresu e-pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Na poveznici možete pronaći preliminarni program informativnog dana.

Dodatno s vama dijelimo informaciju o otvorenim natječajima u području zdravlja programa Obzor Europa i u sklopu misije rak.