Pozivaju se studenti na sudjelovanje na međunarodnom skupu "Praktična znanja za studente" koji se održava od 4. do 7. travnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Cilj međunarodnog skupa koji se održava treću godinu zaredom na Medicinskom fakultetu u Splitu, je studentima medicine, dentalne medicine i farmacije iz cijele Europe, a i šire, kroz više od 50 predavanja i radionica pružiti najvažnija praktična znanja potrebna za njihov budući rad.

Studenti iz preko 55 zemalja Europe i svijeta pozvani su na sudjelovanje, a brojni ugledni svjetski predavači će svojim prisustvom dati dodatnu motivaciju studentima i podići kvalitetu događaju.

Svoje sudjelovanje su potvrdili: prof. Leland Hartwell putem video predavanja (Nobelova nagrada za fiziologiju ili medicinu 2001.), prof. Dragan Primorac (Globalni veleposlanik Sveučilišta Penn State), prof. John de Groot (University of Texas MD Anderson Cancer Center), prof. Richard Zare (Wolf nagrada u kemiji 2005., Sveučilište Stanford), prof. Miroslav Radman (MedILS Split), prof. Fabrizio Benedetti (Sveučilište u Torinu), prof. Zvezdan Pirtošek (Sveučilište u Ljubljani) i brojni drugi.


Informacije o predavanjima mogu se vidjeti na web stranici www.practicalknowledgeforstudents.com
Informacije o registraciji za sudjelovanje na predavanjim možete popratiti na Facebook stranici https://www.facebook.com/practicalknowledgeforstudents/
Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodatne informacije