Novosti

Natječaj za cjeloživotno obrazovanje:  

http://ozs.unist.hr/images/cjelozivotno/Natjecaj_cjelozivotno.pdf

 

Obrazac prijava za cjeloživotno obrazovanje:

http://ozs.unist.hr/images/cjelozivotno/Obrazac_prijava_za_cjelozivotno.pdf

 

Brošura cjeloživotno obrazovanje:

http://ozs.unist.hr/images/cjelozivotno/Brosura_cjelozivotno_ucenje.pdf

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu objavljuju POZIV za upis 2. generacije studenata Programa postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti u akademskoj godini 2015./2016. Cilj Programa je osposobljavanje studenata za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata i povećavanje opće sposobnosti za zapošljavanje/samozapošljavanje nakon završenog studija.
 
Pravo prijave ostvaruju studenti preddiplomskih sveučilišnih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih, diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija.  Pravo upisa Programa, pod jednakim uvjetima, ostvaruje 30 studenata Sveučilišta u Splitu i 30 studenata Sveučilišta u Zagrebu.
 
Prvi modul Programa izvodit će se putem radionica LJETNE ŠKOLE koja započinje 11. srpnja 2016. godine i traje do 22. srpnja 2016. godine. Tijekom modula studenti će se upoznati s poduzetničkim vještinama i načinom razmišljanja, usvajati vještine identifikacije i analize poslovnih prilika, kao i osnove pravnog okvira poduzetničkog poduhvata i poslovanja.
 
LJETNA ŠKOLA održat će se u Splitu, u prostorima Sveučilišne knjižnice, Ulica Ruđera Boškovića 31.
Za studente kojima je nužno osigurati smještaj i prehranu u Splitu, isto će biti osigurano u jednom od studentskih domova Studentskog centra u Splitu.
Za sve polaznike koji zadovolje uvjete iz Poziva PROGRAM JE BESPLATAN.
 
 Prijave se predaju do 29. lipnja 2016. godine putem mrežnih stranica Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu, poštom ili osobno na adresu: Sveučilište u Splitu, Livanjska 5, 21 000 Split, Hrvatska, s naznakom: Prijava po Pozivu na Program postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2015./2016.
 
Dodatne informacije i obrazac za prijavu možete vidjeti na mrežnim stranicama unist.hr.
Temeljem Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade za akademsku godinu 2015./2016. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, posebne nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i  međunarodnim natjecanjima te nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.
 

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 15. lipnja u 11 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2, u prigodi proslave Dana Sveučilišta. 

Mole se dobitnici Rektorove nagrade za izvrsnost u akademskoj godini 2015./2016. a za postignuća u akademskoj godini 2014./2015., da djelatnici računovodstva Sveučilišta u Splitu Editi Doris Anđelić, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u rektorat Sveučilišta u Splitu na adresi Livanjska 5, dostave OIB, preslik osobne iskaznice i preslik žiro računa, a sve kako bi istima mogla biti isplaćena novčana nagrada koja se dodjeljuje uz pisanu potvrdu o dobivenoj Rektorovoj nagradi za izvrsnost.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj

Dodatne informacije