nema rezultata...
Temeljem članka 19. Zakona o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (NN, br. 25/20 i 34/21.), glavna ravnateljica Državnog zavoda za statistiku raspisuje JAVNI POZIV zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

Prema informacijama dobivenim od DZS-a, tijekom prošle godine u provođenju Popisa poljoprivrede, studenti su se pokazali kao izuzetno elokventni i uspješni popisivači te bi DSZ želio uključiti studente i u provedbi Popisa stanovništva.

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na mrežnoj stranici Popisa (www.popis2021.hr) popuniti prijavu za popisivača/kontrolora, odgovoriti na pitanja o osobnim podatcima, iskustvu u poslovima anketiranja, informatičkoj pismenosti te demografska pitanja.

Rok za podnošenje prijava je od 23. lipnja do 15. srpnja 2021. godine, a uvjeti za prijavu kandidata za popisivača/kontrolora te drugi detalji prijave dostupni su na mrežnim stranicama DSZ na poveznici: https://popis2021-prijava.dzs.hr/ords/f?p=103:2::::::