nema rezultata...
Na temelju odredbi Pravilnika o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu, Rektor Sveučilišta u Splitu donio je Odluku o dodjeli Rektorovih nagrada za postignuća u akademskoj godini 2019./20.

Među dobitnicima Rektorove nagrade su i studenti Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, kako slijedi.


Rektorova nagrada za izvrsnost
koja se dodjeljuje najboljim studentima Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2020./21., za postignuća u akademskoj godini 2019./20.:
  1. Dario Gluvačević
  2. Zvonimir Supičić

Rektorova nagrada za posebna postignuća koja se dodjeljuje u akademskoj godini 2020./21., a za izniman uspjeh ostvaren u akademskoj godini 2019./20. u javnome nastupu ili djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima:
  1. Toni Franjkić



Mole se dobitnici Rektorovih nagrada da osobno dostave IBAN svog žiro računa Silviji Rančić u Službu za nastavu, Ruđera Boškovića 31, 5. kat.

Svečana dodjela Rektorovih nagrada će se održati u ponedjeljak, 14. lipnja u 12 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2. 
Pozivamo dobitnike pojedinačnih nagrada da svi prisustvuju svečanosti, dok dobitnike skupnih nagrada, zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja mjesta u dvorani, molimo da odaberu jednog predstavnika da nazoči svečanosti (ukoliko su dobitnici iste nagrade s različitih sastavnica, može doći po jedan predstavnik sa svake). 

Također, molimo potvrdu dolaska kolegici Silviji Rančić na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka, 11. lipnja.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj.

Izvor: https://www.unist.hr/novosti/dobitnici-rektorove-nagradeu-akademskoj-godini-20202021