nema rezultata...
Razredbeni ispit za preddiplomske sveučilišne studije održat će se u utorak 8. lipnja 2021. godine u 9:00 sati, u informatičkoj predavaonici C602 na 6. katu Zgrade tri fakulteta, Ruđera Boškovića 35, Split. 

Provedba testa provjere znanja bit će u skladu s Uputama za provedbu državne mature Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Nošenje maski ili drugih pokrivala za usta i nos kod pristupnika i svih koji sudjeluju u provedbi razredbenog ispita je obavezno. 

Svi pristupnici obvezni su doći najkasnije 30 minuta prije početka razredbenog ispita na službeni ulaz Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija - porta na 1. katu Zgrade tri fakulteta (istočna strana zgrade prema FESB-u).
U 8:30 izvršit će se prozivka i evidencija dolaska pristupnika uz uvid u osobnu iskaznicu ili drugu javnu ispravu koja omogućuje identifikaciju pristupnika.
Kašnjenje na početak razredbenog ispita neće se uvažavati.

Provedba testa provjere znanja održat će se u sustavu MoD.
Svi pristupnici su obavezni samostalno otvoriti lokalni korisnički račun popunjavanjem web-obrasca https://mod.srce.hr/login/signup.php

Rok za otvaranje samostalnog lokalnog korisničkog računa je ponedjeljak 7. lipnja 2021. godine do 10:00 sati

Detaljne upute za registraciju korisničkog računa i rad u MoD sustavu dostupne su ispod teksta obavijesti, a svi pristupnici dobit će na e-mail obavijest o terminu održavanja ispita i obvezi otvaranja lokalnog korisničkog računa bez kojeg se ne može pristupiti ispitu.