nema rezultata...
Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu ove godine ponosno slavi svoju 10. obljetnicu osnivanja i rada.


S prigodnim programom započeli smo u nedjelju 9. svibnja 2021. godine sa sportskim aktivnostima uključenjem u Wings for Life World Run.


Preostali dio programa odvijat će se u Velikom amfiteatru A-0-2 u prizemlju Zgrade tri fakulteta, uz poštivanje epidemioloških preporuka.

 

10. 05. 2021. Znanstveno popularno predavanje i promocija nastavnih materijala SOZS-a, Monografije SOZS-a i Hrvatskog časopisa zdravstvenih znanosti

11. 05. 2021.  Podjela priznanja i zahvalnica SOZS-a i Dan doktoranada SOZS-a

12. 05. 2021. Svečana promocija diplomiranih studenata i Svečana sjednica Stručnog vijeća SOZS-a


Svim zainteresiranima, bit će dostupno pratiti znanstveno popularno predavanje i promociju nastavnih materijala, monografije SOZS-a i Hrvatskog časopisa zdravstvenih znanosti preko Zoom-a, uz prethodno javljanje na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rodbini i prijateljima diplomiranih studenata SOZS-a koji će biti svečano promovirani u srijedu 12. 05. 2021. godine također će biti dostupno pratiti svečanu promociju putem Zoom-a. Svim promoventima će se dostaviti podatci potrebni za logiranje.