nema rezultata...
Prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (Nacionalnog stožera) koje su na snazi do 14. svibnja 2021. g. prema kojima je dozvoljeno okupljanje najviše 25 osoba na jednom mjestu u zatvorenom prostoru u razmaku od najmanje 2 metra te prema preporuci rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Dragana Ljutića od 06. svibnja 2021. godine donosimo:   


UPUTE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE za razdoblje 10. - 14. svibnja 2021.  

  1. Predavanja i seminari za grupe veće od 25 osoba (24 studenta + 1 nastavnik) i dalje se održavaju on-line.
  2. Predavanja i seminari za grupe manje od 25 osoba (24 studenta + 1 nastavnik) mogu se održavati kontaktno uz obvezu poštivanja svih preporučenih epidemioloških mjera (udaljenost i zaštitne maske).
  3. Ukoliko se nastava za manje grupe (iz točke 2) ne može organizirati u učionici prikladnoj epidemiološkim mjerama i broju studenata, nastava se održava on-line načinom.
  4. Metodičke i laboratorijske vježbe mogu se održavati kontaktno uz obvezu poštivanja svih preporučenih epidemioloških mjera (broj prisutnih, udaljenost i zaštitne maske).
  5. Kliničke vježbe održavaju se kontaktno uz obvezu poštivanja svih preporučenih epidemioloških mjera.
  6. Svi ispiti se od ponedjeljka 10. svibnja 2021. održavaju uživo u prostorijama SOZS-a ili u nastavnim bazama uz obvezu poštivanja svih preporučenih epidemioloških mjera.
  7. Studente koji se trenutno nalaze van Splita, odnosno u mjestu svog prebivališta, potrebno je na vrijeme obavijestiti o svim promjenama vezanim za raspored nastave. Mole se predmetni nastavnici, predmeta koji su u tijeku turnusa, da na vrijeme korigiraju svoj raspored u skladu s naprijed navedenim uputama te obavijeste studente.
  8. Ukoliko student kojem prebivalište nije u Splitu nije u mogućnosti nazočiti kontaktnoj nastavi, a radi se o manjem broju sati, potrebno mu je omogućiti pristup on-line nastavi ili dostupnost nastavnim materijalima.
  9. Ove upute stupaju na snagu u ponedjeljak 10. svibnja 2021. i traju do slijedećih promjena.
  

                                                                                                                                                                                     Pomoćnica Pročelnika SOZS-a za nastavu         

                                                                                                                                                                                              Prof. dr. sc. Davorka Sutlović