nema rezultata...
Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu organizira online radionicu u skopu 14. Tjedna psihologije na temu ''Asertivnost: ključ uspješne komunikacije''. Asertivnost nam pomaže da zadržimo i učvrstimo naše samopoštovanje te u mnogim situacijama dobijemo ono što želimo. Isto tako, omogućava nam izgradnju zdravih odnosa s drugim ljudima, povećava sposobnost suočavanja sa sukobima i kritikom, razvija toleranciju i omogućava da konstruktivno reagiramo na tuđu ljutnju. Kroz teorijski i praktični dio radionice studenti će imati priliku osvijestiti svoj stil komunikacije te uvježbati pojedine tehnike asertivne komunikacije.
Radionica će se održati u petak, 19.02.2021. u 13-14 h u putem platforme MS Teams.
Broj sudionika je ograničen te je obavezna prijava preko mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija možete pronaći na našem FB eventu ili IG profilu na linku ispod. Molimo da isti podjelite preko vaših FB ili IG stranica ili drugih komunikacijskih kanala.

Linkovi:
https://www.facebook.com/events/182180199914114 https://www.instagram.com/p/CLMXz2vHmHs/
Ako vas zanima, pogledajte i ostala zanimljiva događanja u programu Tjedna psihologija na linku: https://dp-split.hr/tjedan-psihologije-2021-program/