Centar za epidemiju COVID-19 pri Sveučilištu u Splitu

Sveučilište u Splitu poduzima dodatne napore kako bi se suzbila aktualna epidemija, pa je tako u okviru Centra za epidemiju COVID-19 svim studentima i zaposlenicima na raspolaganju broj telefona 099/COVID19 odnosno 099/268 43 19, na kojem se mogu dobiti sve relevantne informacije vezano uz ovu bolest. Otvorena je i adresa e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Također, u suradnji Sveučilišta u Splitu, Studentskog centra i Studentskog zbora, onim studentima koji nemaju za pomoć nekog bliskog, omogućiti će se dostava hrane iz studentskih restorana, kao i dostava nužnih lijekova i higijenskih potrepština.
Apeliramo još jednom na sve studente i zaposlenike Sveučilišta da se odgovorno ponašaju i da se epidemioloških mjera pridržavaju kako u prostorijama fakulteta tako i u svoje slobodno vrijeme.

U sklopu organizirane pomoći studentima Sveučilišta u Splitu, a uslijed okolnosti vezanih za pandemiju korona virusa, osigurana je i psihološka pomoć studentima u samoizolaciji i to telefonskim savjetovanjem ili e-savjetovanjem. Navedeno uključuje opciju savjetovanja na engleskom ili hrvatskom jeziku. Na ovaj način studenti mogu dobiti podršku u nošenju s trenutnom situacijom, izraziti svoje strahove i naučiti se bolje nositi s neugodnim emocionalnim stanjima koja su očekivana reakcija na ovakve stresore. Termin u kojem studenti mogu nazvati je radnim danom od 9-11 h.Broj: 091/4433935 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve najnovije i najaktualnije vijesti vezane uz pandemiju koronavirusa te uz mjere koje Republika Hrvatska provodi u cilju zaštite zdravlja i života građana možete pronaći na službenoj stranici Vlade Republike Hrvatske koronavirus.hr.


Hodogram postupanja povezan s COVID-19 pandemijom na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija

Formular u Wordu se odnosi na studente pozitivne ili sa sumnjom na COVID-19 infkeciju koji je potrebno popuniti i dostaviti predstavniku studenata smjera/godine te predstavniku nastavnika koji će ga dalje uputiti Upravi na donošenje daljnjih odluka. O donesenim preporukama/odlukama studenta će povratno obavijestiti predstavnik studenata kao i po potrebi ostale studente.

Svaki student mora se osobno javiti na broj COVID19 Centar 099 268 43 19 kako bi dobio obavijesti o daljnjem ponašanju i postupanju.




Antigensko testiranje za studente SOZS-a