nema rezultata...
Prošli tjedan je naša djelatnica, voditeljica Studentske referade Jadranka Vrsalović, dipl. iur., posjetila Fakultet zdravstvenih znanosti Sveučilišta u Ljubljani, u okviru Erasmsus+ programa za mobilnost osoblja u svrhu osposobljavanja.

Sveučilište u Ljubljani je rangirano među 3% najboljih sveučilišta u svijetu. U tekućoj akademskoj godini na ovom sveučilištu studira gotovo 40 tisuća studenata, od čega 424 iz Hrvatske.

Fakultet zdravstvenih znanosti je smješten u centru Ljubljane u modernom zdanju s ukupno 8 prijediplomskih studija (Sestrinstvo, Primaljstvo, Fizioterapija, Radiološka tehnologija, Radna terapija, Dentalna protetika, Sanitarno inženjerstvo te Ortotika i protetika) i 4 diplomska studija (Sestrinstvo, Fizioterapija, Radiološka tehnologija i Sanitarno inženjerstvo). Fakultet zdravstvenih znanosti upisuje godišnje 1609 studenata, a diplomira ih 308 godišnje.

Domaćini su pripremili bogat program s puno promotivnih materijala. Naša djelatnica imala je sastanke s gospođom Natašom Malić iz Studentske službe, gospođom Darjom Habjanič iz Službe za kvalitetu, kratki susret s gospođom Mojcom Dolar tajnicom Fakulteta te dr. sc. Mancom Pajnič, voditeljicom Odjela za studij Sestrinstva. Bio je to uspješan posjet koji će se pamtiti prije svega po ljubaznosti i profesionalnosti domaćina i koji će rezultirati potpisivanjem Erasmus+ međuinstitucijskog sporazuma. Radujemo se našoj budućoj zajedničkoj suradnji!



UniversaStudenstka-sluzbaKronologija-Fakultet