nema rezultata...
 
JAVNI POZIV
za podnošenje prijave za izbor pročelnika katedri za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2025.
 
Temeljem Odluke Stručnog vijeća Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu od dana 27. rujna 2022., pokrenut je postupak za izbor pročelnika katedri za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2025., i to: 

Katedra za sestrinstvo
Katedra za fizioterapiju
Katedra za radiološku tehnologiju
Katedra za primaljstvo
Katedra za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku
Katedra za društveno-humanističke znanosti 


Sukladno odredbama Pravilnika o organizaciji i radu Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija ( čl. 41. – 45.), za pročelnika katedre ili njegova zamjenika može biti izabran nastavnik Odjela u znanstveno-nastavnom ili nastavnom zvanju, koji izvodi nastavu iz predmeta koji su u sastavu katedre.

Pročelnika katedre biraju tajnim glasovanjem članovi katedre, a odluka se donosi većinom nazočnih članova katedre.
Pročelnika katedre i njegova zamjenika, na prijedlog članova katedre i nakon pribavljenog mišljenja Stručnog vijeća Odjela, imenuje pročelnik Odjela. Prijave kandidata za pročelnike s programima rada potrebno je dostaviti na protokol SOZS-a do 7. listopada 2022. do 15 sati.

Pročelnici katedri u sadašnjem mandatu moraju sazvati sastanak svoje katedre na kojemu će razmotriti prijave kandidata s programima rada, provesti postupak tajnog glasovanja za predloženika ili predloženike koji istaknu kandidaturu te dostaviti zapisnike na protokol u tajništvo Odjela do 14. listopada 2022. godine, kako bi Stručno vijeće na svojoj sjednici u listopadu 2022. godine dalo mišljenje o kandidatima. 


Javni poziv se nalazi u prilogu: