nema rezultata...
Ured za znanost Sveučilišta u Splitu u suradnji sa Hrvatskom zakladom za znanost organizira radionicu namijenjenu potencijalnim prijaviteljima Istraživačkih projekata u okviru natječaja IP-2022-10.

Osim djelatnika HRZZ-a, u sklopu radionice natječaj će predstaviti član HRZZ panela i jedan od voditelja HRZZ projekta, a nakon svakog izlaganja sudionici će moći postaviti pitanja vezano za svoje projektne prijedloge.

Radionica će se održati u utorak, 5. srpnja, u 11 sati u Vijećnici Sveučilišta u Splitu, Ruđera Boškovića 31, V kat. Procijenjeno trajanje radionice je 90 minuta.

Za sudjelovanje na radionici obavezna je prijava putem obrasca.

Programom „Istraživački projekti“ financiraju se temeljna istraživanja koja stvaraju novo i unapređuju postojeće znanje o određenome području i koja su usmjerena na bolje razumijevanje predmeta istraživanja, kao i primijenjena istraživanja koja se provode s jasnim tehnološkim, gospodarskim ili društvenim ciljevima.   Tematika koja se predlaže mora biti međunarodno prepoznatljiva i/ili nacionalno relevantna, a predlagatelj projektnog prijedloga mora imati izvrsna dosadašnja postignuća.