nema rezultata...
U povodu obilježavanja 30. godišnjice hrvatsko-američkih odnosa, u Zagrebu će se 4. i 5. travnja 2022. godine održati dvodnevno okupljanje pod nazivom The U.S.-Croatia Forum: A 21st Century Partnership koje organizira Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, Ekonomski fakultet u Zagrebu i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije.

Forum će okupiti visoke dužnosnike američke i hrvatske vlade, političke i poslovne lidere, znanstvenike te istaknute pojedince iz područja inovacija i startupa, a održat će se u hotelu Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21.

Poseban program u sklopu Foruma – Young Leaders Forum – osmišljen je za mlade stručnjake iz Hrvatske, u dobi između 18 i 35 godina. Bogati program Foruma, prilika za networking i gosti iznenađenja tijekom neslužbenog dijela konferencije, samo su neki od razloga zašto će se tražiti mjesto više za sudjelovanje na ovom događanju. Više informacija dostupno je na poveznici.

Prijaviti se mogu osobe između 18 i 35 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a u prijavi se preporučuje istaknuti poslovna iskustva, poduzetničke ambicije, znanstvene radove kao i inovativne ideje u nastanku ili realizaciji, te iskustva ili ambicije za vodećim ulogama u svom području.

Organizator Young Leaders Foruma je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, a prijave su dostupne putem službene stranice i traju do 13. ožujka 2022. u 23:59 sati

Broj mjesta je ograničen, a odabranim sudionicima Foruma koji dolaze izvan Zagreba osiguran je smještaj. Službeni jezik Foruma je engleski, a za sudjelovanje je potrebno predočiti EU digitalnu COVID-potvrdu.