nema rezultata...
Temeljem čl. 35 Pravilnika o studijima i sustavu studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, sukladno članku 18. Pravilnika Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, pročelnik SOZS-a  prof. dr. sc. Stipan Janković donio je ODLUKU o održavanju nastave u izvanrednim okolnostima u cilju zaštite studenata i nastavnika s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije uzrokovane bolešću COVID-19za razdoblje od 21. veljače do 14. ožujka 2022. godine.


PREDDIPLOMSKI STUDIJI 
  1. Nastava za studente sveučilišnog preddiplomskog studija Sestrinstva (redovni i izvanredni studiji, sve godine) održavat će se uz korištenje dostupnih informacijskih tehnologija (on-line). Vježbe planirane prema rasporedu u KBC Split, a koje se ne održe u navedenom razdoblju, održat će se naknadno, nakon poboljšanja epidemiološke situacije.
  2. Sve neodržane kliničke vježbe sa preddiplomskog studija Sestrinstva održavat će se prema novom rasporedu i mogućnosti ulaska u KBC Split te raspoloživosti mentora. Detaljan raspored održavanja vježbi dostavit će zamjenik pročelnika Katedre za sestrinstvo predstavnicima studenata.
  3. Predavanja i seminari za zajedničke predmete prve i druge godine svih redovnih preddiplomskih studija održat će se preko dostupnih informacijskih tehnologija prema prethodno planiranoj nastavi.
  4. Nastava za studente svih redovnih preddiplomskih studija, osim Sestrinstva, održat će se uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera.
  5. Nastava iz Tjelesne kulture održat će se on-line prema rasporedu održavanja, u dogovoru s predmetnim nastavnikom.

DIPLOMSKI STUDIJI
Nastava za studente diplomskih studija održat će se preko dostupnih informacijskih tehnologija prema postojećem nepromijenjenom rasporedu.


ODRŽAVANJE ISPITA
Ispiti će se održavati uživo prema rasporedu, u dogovoru s predmetnim nastavnikom, uz pridržavanje epidemioloških mjera, ovisno o prostornim kapacitetima za organizaciju ispita.  Odluka stupa na snagu 21. veljače 2022. godine. 



Odluka o održavanju nastave od 18. 02. 2022.