nema rezultata...
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) održat će konferenciju naziva Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?  u razdoblju od od 14. do 16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Predmetni će događaj okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica s ciljem rasprave o budućnosti Kohezijske politike, o pokazateljima njezina dosadašnja djelovanja te novim globalnim izazovima, a kako bi se učinkovito odgovorilo na sve potrebe i mogućnosti razvoja putem EU fondova i u sinergiji s ostalim EU instrumentima.

Slijedom navedenoga, na dostavu se pozivaju radovi na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji, a naročito od strane predstavnika hrvatske akademske zajednice kao domaćina događanja.

Rok za dostavu sažetka od 500 riječi je 18. srpanj 2022.

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

https://razvoj.gov.hr/vijesti/treca-zajednicka-konferencija-o-kohezijskoj-politici-eu-a-zeleno-digitalno-ukljucivo-i-pravedno-kako-kohezijska-politika-moze-odgovoriti-na-nove-teritorijalne-izazove/4832

https://www.rsaeurope.org/event/green-digital-inclusive-and-fair-how-can-cohesion-policy-rise-to-the-new-territorial-challenges/