nema rezultata...
Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu provodi projekt s ciljem doprinošenja rješavanju problema lokalne zajednice - područje Splita i okolice, osposobljavanjem i educiranjem mladih ljudi za aktivno građanstvo i socijalno poduzetništvo.  

Kroz veljaču nas očekuju četiri radionice na temu socijalnog poduzetništva: 
- 1.2.2022. u 17:00h, Michael Freer iz tvrtke Ensoco na temu "Razvoj poslovnog modela Canvas za socijalno poduzetništvo"
- 9.2.2022. u 17:00h, doc.dr.sc. Ljiljana Najev Čačija s Ekonomskog fakulteta u Splitu na temu "SWOT analiza poduzetničke ideje"
- 17.2.2022. u 15:00h, Tajana Sisgoreo iz agencije Brodoto na temu "Društvene kampanje i marketing socijalnog poduzetništva"
- 23.2.2022. u 17:00h, Vanja Perić iz tvrtke Pakra koja stoji iza platforme AymoLive na temu "Financiranje socijalnog poduzetništva" 

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja. Prijaviti se možete preko poveznice https://forms.gle/iELYxJ3xNYdzjrS96        

Svi polaznici koji budu pohađali minimalno 75% radionica iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje. 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.



Edukacije-u-veljaivizual