nema rezultata...
Uslijed pogoršane epidemiološke situacije vezane za bolest COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, pročelnik Odjela prof. dr. sc. Stipan Janković, prim. dr. med., donio je Odluku o održavanju nastave u izvanrednim okolnostima za sljedeća četiri tjedna, za razdoblje od 24. 01. 2022. do 21. 02. 2022. godine. Odluka stupa na snagu u ponedjeljak 24. 01. 2022. godine.

Nastava za studente sveučilišnog preddiplomskog studija Sestrinstvo (redovni i izvanredni studiji, sve godine), održavat će se uz korištenje dostupnih informacijskih tehnologija (on-line). Vježbe će se odgoditi do poboljšanja epidemiološke situacije.

Nastava za studente ostalih predddiplomskih sveučilišnih studija održavat će se uživo prema predviđenom rasporedu, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Nastava za studente diplomskih sveučilišnih studija održavat će se uz korištenje dostupnih informacijskih tehnologija (on-line).


Ispiti
 će se održavati prema rasporedu, u dogovoru s predmetnim nastavnikom, uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo RH.


Obzirom da će dio studenata imati i dalje vježbe, besplatno antigensko testiranje će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom u predavaonici F-401 u Zgradi tri fakultetu, a o točnom terminu testiranja bit će pravovremeno objavljena obavijest na web stranici SOZS-a.


Odluka o održavanju nastave od 21. 01. 2022.

Organizacija nastave za sve nastavne godine pojedinog studijskog programa