nema rezultata...
Uslijed pogoršane epidemiološke situacije vezane za bolest COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, pročelnik Odjela prof. dr. sc. Stipan Janković, prim. dr. med., donio je Odluku o održavanju nastave u izvanrednim okolnostima za sljedeća dva tjedna, za razdoblje od 10. 01. 2022. do 24. 01. 2022. godine. Odluka stupa na snagu u ponedjeljak 10. 01. 2022. godine.

Nastava za studente sveučilišnog preddiplomskog studija Sestrinstvo (redovni i izvanredni studiji, sve godine), održavat će se uz korištenje dostupnih informacijskih tehnologija (on-line). Vježbe će se odgoditi do poboljšanja epidemiološke situacije.

Nastava za studente ostalih predddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija održavat će se uživo prema predviđenom rasporedu, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Ispiti će se održavati prema rasporedu, u dogovoru s predmetnim nastavnikom, uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo RH.


Obzirom da će dio studenata imati i dalje vježbe, besplatno antigensko testiranje će se i dalje održavati ponedjeljkom i četvrtkom u predavaonici F-401 u Zgradi tri fakulteta ali u vremenu od 7:15 do 7:30 


Odluka o održavanju nastave za razdoblje od 07. 01. do 24. 01. 2022.

Organizacija nastave za sve nastavne godine pojedinog studijskog programa