nema rezultata...
Medicinski fakultet u Splitu, Studentski Poduzetnički Inkubator i NetHub poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu pozivaju vas na događanje „Od studenta do poduzetnika – Kako do uspješne karijere u HealthTechu“. Cilj događanja jest upoznati vas s razvojem tehnologija u zdravstvu te svim mogućnostima koje nudi karijera u poduzetništvu. Na događanju će se predstaviti projekt „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse na Medicinskom fakultetu u Splitu", Studentski Poduzetnički Inkubator i NetHub poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu.

Također ćete imati priliku upoznati se s foundericom Enom Melvan, pobjednicom druge generacije StartIT Akademije u organizaciji ICT Županije, te njezinim startupom Metabelly.

Događanje će se održati 4. studenoga 2021. s početkom u 17:00 sati u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite i registrirajte se na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/1aLcVFEYorF1m-je-b8gT6km51SLrecMEeElxRw9_KiU/viewform?edit_requested=true




 

Projekt „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse na Medicinskom fakultetu u Splitu“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt „Razvoj poduzetničkog akceleratora za tehnologije u zdravstvu“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.