Čast nam je pozvati vas na svečanu promociju diplomanata i dodjelu diploma koja će se održati u četvrtak 12. svibnja 2022. godine u 10:30 sati, na otvorenom, ispred Zgrade tri fakulteta.

Zajedno će biti promovirani diplomanti svih preddiplomskih i diplomskih studijskih programa Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, koji su obranili završne i diplomske radove u razdoblju od 01. 03. 2021. do 31. 03. 2022. godine.

Studenti na promociju trebaju doći najkasnije dva sata prije početka promocije (u 8:30 sati) radi uvježbavanja protokola i fotografiranja.

Imajući u vidu specifične okolnosti vezane za epidemiološku situaciju i poštujući preporuke HZJZ za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19, odlučili smo održati svečanu promociju diplomiranih studenata na otvorenom uz dobrodošlu nazočnosti članova obitelji i prijatelja promovenata.


Diplomanti koji nisu u mogućnosti nazočiti promociji, mogu preuzeti diplome osobno u Studentskoj referadi, prvi sljedeći dan nakon održane promocije.

DSC1494