nema rezultata...
ZORH-2023

Četvrti po redu Međunarodni susret znanstvenika, stručnih djelatnika i studenata na temu zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj (ZORH) održat će se na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu 20. i 21. travnja 2023. godine.

Susret znanstvenika, stručnih djelatnika i studenata na temu zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj (4. ZORH susret) projekt je kojeg organiziraju studenti Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu zajedno s Fakultetom materijala, metalurgije i reciklaže u Košicama te studentskom sekcijom Hrvatskog društva kemijskih inženjera.

Pravo sudjelovanja imaju: studenti preddiplomskih i diplomskih studija iz područja tehničkih, prirodoslovnih i društvenih znanosti, znanstvenici i stručnjaci koji se aktivno bave znanstvenim radom iz područja ekologije, društvenih znanosti i zaštite okoliša te djelatnici iz srodnih industrija koji svojim iskustvom mogu upozoriti na probleme onečišćenja vode i zraka te na zbrinjavanje otpada nastalog u prozvodnji.  

Cilj 4. ZORH susreta je povezati akademsku zajednicu s privredom kako bi se raspravilo o ključnim problemima i kako bi se javnost dodatno potakla na veću zainteresiranost u području zaštite okoliša.

Za sve detalje, te prijavu za sudjelovanje, posjetite  web stranicu: https://zorh.jmconsulting.hr