nema rezultata...
Pozivamo sve zainteresirane djelatnike i studente da se prijave za sudjelovanje u Danu promocije jednakih mogućnosti koji će se održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu u alijanse organizaciji SEA-EU ureda i Filozofskog fakulteta, na dan 19. svibnja 2023. godine u 12:00 sati.  

Dan promocije jednakih mogućnosti održava se u sklopu proslave Svjetskog dana za kulturnu različitost, dijalog i razvoj koji se u obilježava u svijetu 21. svibnja svake godine. 

Alijansa SEA-EU među temeljne vrijednosti postavlja upravo interkulturalnost i jednakost svih koji čine Europsko sveučilište mora, koji u toj zajednici studiraju, rade, istražuju i razvijaju se. Alijansa promiče jednake mogućnosti za sve studente i zaposlenike, uključujući pravo na jednako obrazovanje. Integracija ravnopravnosti između muškaraca i žena na sveučilištima SEA-EU alijanse za osoblje i studente jedan je od prioriteta alijanse, kao i cjelovita integracija studenata s manje mogućnosti te stvaranje zdravog okruženja za razvoj inicijativa koje povećavaju kvalitetu studiranja i rada.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani i prijaviti kratko izlaganje ili panel diskusiju. 
Za vrijeme izlaganja se mogu podijeliti istraživanja, iskustva, primjeri dobre prakse i projekti ili predstaviti problemi i izazovi koji pokrivaju područje ravnopravnosti i jednakih mogućnosti.
Prijave su otvorene do 10. travnja 2023. godine i vrše se preko e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Više informacija možete pronaći u pozivnici u prilogu ili se možete javiti u Ured za provedbu SEA-EU projekta na Sveučilištu u Splitu.