nema rezultata...
Najavljujemo drugu radionicu ciklusa Vještine za mentalno zdravlje!

Radionica će se održati 29. ožujka od 18 do 19.30 sati u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35). Namijenjena studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave putem obrasca.

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

Strah od javnog nastupa jedan je od najčešće doživljenih strahova. Studenti se tijekom svog obrazovanja često nalaze u situacijama gdje moraju prezentirati seminare, iznositi svoje mišljenje pred većim brojem ljudi ili imaju usmene ispite, pri čemu im trema stvara veliku prepreku i negativno utječe na izvedbu. Različite vrste javnih nastupa su neizbježne i kasnije u životu i radu, zbog čega je od velike važnosti raditi na svojim vještinama vezanima za ovo područje.

Na radionici ''Upravljanje tremom u javnim nastupima'' bit će prikazani primjenjivi i praktični alati za nošenje s komunikacijskim izazovima vezanim za bilo koju vrstu javnog nastupa, a prisutni će imati priliku naučiti kako kompenzirati vlastite nedostatke te dobiti smjernice kako se kvalitetno pripremiti i upravljati tremom.