nema rezultata...
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske jedan je od partnera u projektu Assessment tool and Incentive systems for Developing Higher Education Teachers’ Performance (PROFFORMANCE) čiji je nositelj Ministarstvo za inovacije i tehnologiju iz Mađarske i Javna zaklada Tempus iz Mađarske.

Završna konferencija projekta PROFFORMANCE će se održati 16. lipnja 2022. godine

Konferenciju možete pratiti online, s početkom u 10:00 sati.

Broj sudionika ograničen pa molimo da se prijavite najkasnije do 7. lipnja 2022. godine.  

Link za registraciju je dostupan u pozivnici za završnu konferenciju projekta PROFFORMANCE.   
Više informacija o projektu PROFFORMANCE možete pronaći na mrežnoj stranici: https://profformance.eu/en/home .  






Osnovni cilj projekta je unapređenje kvalitete rada nastavnika u visokom obrazovanju, a planirane aktivnosti se nadograđuju na ishode projekta EDUCA-T, koji je provodilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 2016. do 2018. godine. U aktivnostima projekta PROFFORMANCE bit će aktivno uključeni stručnjaci koji su radili na EDUCA-T projektu, odnosno profesori s hrvatskih visokih učilišta.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske sudjeluje u provedbi projekta kao partnerska institucija u svim aktivnostima provedbe projekta koje su predviđene Ugovorom. Aktivnosti provedbe projekta uključuju organizaciju Peer Learning Activity (PLA),  izradu popisa nastavničkih kompetencija, izradu okvira za procjenu kompetencija za poučavanje profesora na visokom učilištima, nagradu za nabolje primjere kvalitetnog poučavanja na visokim učilištima u partnerskim zemljama i širenje svijesti o važnosti kvalitetnog učenja i poučavanja na visokim učilištima.

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na web stranici projekta PROFFORMANCE https://profformance.eu/en/main-page.