nema rezultata...
Poštovani studenti,

u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom i poštivanjem epidemioloških preporuka za smanjenjem fluktuacije studenata i zaposlenika po zgradi, studentima je omogućeno izdavanje potvrda o statusu studenta putem elektronske pošte, uz korištenje AAI@EduHr korisničkog računa.

To znači da potvrde o studentskom statusu studenti mogu dobiti skenirane (s pečatom i potpisom ovlaštene osobe) na studentski e-mail za gotovo svaku svrhu osim za potrebe Student-servisa.

Za članstvo u Student-servisu i produljenje studentske iskaznice za rad preko Student-servisa, isključivo je prihvatljivo donijeti potvrdu generiranu putem portala e-Građani ili doći osobno u Studentsku referadu po potvrdu i fizički je odnijeti u prostorije Student-servisa. Kontaktirali smo splitski ured Student-servisa i dobili informaciju koja potvrđuje navedeno.

Studenti mogu preko portala e-Građani podići potvrdu o studiranju. Osim toga, na svoju e-mail adresu ili u osobni pretinac možete dobiti i elektroničke verzije matične knjige, domovnice, rodnog lista, izvatka iz matice rođenih i radne knjižice. Na istom mjestu možete provjeriti vjerodostojnost izdanog e-zapisa. Također možete podnijeti i zahtjev za izdavanje uvjerenja da se protiv vas ne vodi kazneni postupak ili pak zahtjev za izdavanje Europske kartice zdravstvenog osiguranja.
Upute za ispis studentskih potvrda preko portala e-Građani nalaze se na slijedećoj poveznici 
http://ozs.unist.hr/index.php?preview=1&option=com_dropfiles&format=&task=frontfile.download&catid=9&id=374&Itemid=1000000000000


Osim potvrda o studentskom statusu, studenti putem elektronske pošte mogu također:
  • regulirati upis
  • zatražiti mirovanje studentskih prava
  • zatražiti priznavanje položenih ispita na prethodnom studiju
  • zatražiti prijepis ocjena
  • zatražiti potvrdu o duljini trajanja studija
  • zatražiti izdavanje nastavnog plana i programa za konkretni studij
  • dostaviti obavijest o izrečenoj mjeri samoizolacije uz službenu dokumentaciju
  • zatražiti sve druge promjene vezane uz studentski status
  • dogovoriti sve predradnje potrebne za obranu završnog/diplomskog rada.


Sve potvrde i ostali zahtjevi mogu se zatražiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. korištenjem studentske adrese elektroničke pošte s domene @ozs.unist.hr.

Ukoliko imate problem s korisničkim podatcima, molimo vas obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Studentska referada je i dalje dostupna na svim telefonima i e-mail adresama za bilo kakva pitanja i pomoć studentima http://ozs.unist.hr/kontakti.


Molimo studente da se, u cilju zaštite osobnog zdravlja, zdravlja svojih kolega i kolegica, kao i zaposlenika Odjela, strogo pridržavaju uputa i mjera koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.